• Sobota, Listopad 25th, 2006

V pátek 24. listopadu jsme se seÅ¡li na výkonném výboru. 5 hodinové zasedání se neslo ve velice příjemném a kreativním duchu. Co pÅ™ineslo?

PÅ™edevším jsme diskutovali o marketingové strategii na příští rok. Nápady obsažené v marketingovém plánu moji kolegové ve výkonném výboru (Pavel Zoufalý a Olda Vrátník) obohatili mnohými svými vlastními nápady.

Jako první bod, na kterém jsme se snadno shodli, bylo schválení termínu turnaje Masters, který bude pořádat Mirek Tlustý v Rakovníku. Jedná se o sobotu 9. 6. 2007. Kdo Mirka zná z turnajů, tak jistÄ› vycítil, že je to schopný a cílevÄ›domý človÄ›k a tak myslím, že se máme na co těšit.

Dále jsme probírali napÅ™. možnosti, kde by se daly pořádat turnaje. Trochu jsme si pohráli s myÅ¡lenkou pokusit se najít Å™eÅ¡ení, jak moci hrát opÄ›t na Letné, kde již samotné uspořádání turnaje je skvÄ›lou reklamou. Díky tomu, že v se tÄ›chto místech pohybuje mnoho rekreačních sportovců, mÄ›li bychom tam svou cílovou skupinu na dosah ruky. NicménÄ› od myÅ¡lenky k realizaci je jeÅ¡tÄ› dlouhá cesta, bude tÅ™eba povolení přísluÅ¡ného úřadu.

Výkonný výbor vzal na vÄ›domí nutnost pÅ™ejmenování svazu – nový zákon naÅ™izuje do 3 let vÅ¡em občanským sdružením mít v názvu výraz nebo zkratku „o. s.“ (napÅ™. ÄŒeský kuličkový svaz, o. s.). Prodiskutovali jsme způsob prezentace na Sport Prague & Sport Fashion. A zejména jsme probrali desítky „maličkostí“ týkající se propagace turnajů v příštím roce. Moc rádi bychom vám – hráčům – pomohli udÄ›lat turnaje co nejzajímavÄ›jší, tak nám držte palce

Comments are closed.

-->