• Úterý, Duben 10th, 2007

PÅ™ed turnajem i po turnaji o nás vyÅ¡lo pár článků na internetu, byly zmínky novinách, rádiích, TV… To, nač se dá odkazovat, tj. články na internetu, najdete v tomto příspÄ›vku.

Na stránkách TV Nova vyÅ¡el článek o nadcházející sezónÄ›. Eva Å imková napsala vÅ¡e nejdůležitÄ›jší ve 2 odstavcích – pÄ›kný, čtivý a hlavnÄ› pravdivý článek. Na peprnet.cz vy­Å¡el článek o historii kuliček (v podstatÄ› to samé, co je na svazových stránkách). I když asi náš hráč nenajde v Älánku nic nového, tak se díky odkazu na jeho konci o nás dozvÄ›dÄ›li další lidi. Historii se vÄ›nuje i Älánek na BleskovÄ›.cz. Na CeskeNoviny.cz mi sice zkomolili jméno na Petr Å tÄ›rba, ale jinak napsali velice pÄ›kný článek.

VyÅ¡ly i pozvánky na turnaj. Jedna taková je k vidÄ›ní na http://www.pra­gueout.cz/even­ts/turnaj-kulicky/ a výbornÄ› napsaný článek na stejném serveru si můžete prohlédnout na http://www.pra­gueout.cz/new­s/kulicky-strelecky-turnaj/. Další pozvánka vyÅ¡la na serveru Sport Praha – http://sportpra­ha.web.beneta­.cz/cz/akce/ku­licky_turnaj_mas­ters/c7643?c1=ex­tblock.showAc­tion.

Jinak z offline médií by mÄ›lo nÄ›co vyjít v Äasopise Týden, jehož redaktor se dokonce zúčastnil turnaje. Reportáž v ÄŒT podle reakcí asi hodnÄ› z Vás vidÄ›lo a každý si jistÄ› udÄ›lal svůj názor. Na internetu jsem vidÄ›l v různých regionálních denících pÅ™etiÅ¡tÄ›nou zprávu ÄŒTK. Z ÄŒTK to jde téměř do vÅ¡ech médií v ÄŒR, takže je možné, že se o nás píše nÄ›kde, kde o tom nemá nikdo z nás ani tuÅ¡ení.

Kategorie: Marketing
Leave a Reply

-->