• Sobota, Březen 31st, 2007

Včera proběhlo poslední jednání výkonného výboru před zahájením nové sezóny. Co přineslo?

ŘeÅ¡ily se pÅ™edevším organizační vÄ›ci – poháry na turnaje, herní systém, maličkosti typu jak zajistit čísla důlků, aby byly co nejblíž danému důlku a neodfukoval je vítr atd. Co asi bude hráče zajímat nejvíc, systém kvalifikace na Mistrovství ÄŒeské repubiky a Mistrovství svÄ›ta zůstává stejný jako v minulém roce.

NeproÅ¡el můj návrh na zvýšení koeficientů Masters, takže do nové sezóny beze zmÄ›ny. Je to vÄ›c, o které zÅ™ejmÄ› bude stát za to na turnajích podiskutovat, sezóna napoví, zdali to takhle bylo dobré nebo ne. Máte tak celý rok na to, abyste mÄ› pÅ™esvÄ›dčili, že zvyÅ¡ování koeficientu je zbytečné nebo naopak zbytek výkonného výboru, že by bylo prospěšné. Kdokoliv si bude chtít o Äemkoliv promluvit, rád si s ním po turnaji nÄ›kam sednu a v klidu vÅ¡e proberu. Nápady, nevyžadující moc času, snad zvládneme probrat i v nÄ›jaké organizačnÄ› klidnÄ›jší části turnaje.

NeproÅ¡el také návrh jednoho z Älenů výkonného výboru, aby hráč nesmÄ›l v průbÄ›hu hry opravit důlek (pokud se kulička zaráží o okraj důlku). StejnÄ› tak nebyl schválen návrh, aby se do Pravidel vložila definice, kdy kulička je v důlku a kdy ne (napÅ™. je-li celým objemem pod úrovní důlku). Kdo byl loni na turnaji v Plzni na Borských Polích, pochopí, o Äem je Å™eč. V každém případÄ›, nastane-li nejasnost, buď se hráči domluví nebo musí požádat rozhodčího o vyjádÅ™ení.

Na blogu se dá celé jednání popsat v pár odstavcích. Ve skutečnosti to vÅ¡ak byla dlouhá diskuse, která trvala více hodin, než má tento článek odstavců. NicménÄ› ve společnosti lidí, s nimiž jsem je moc rád trávil.

Leave a Reply

-->